O NAMA

AUTO LIM LAK – 25 GODINA RADA

Auto lim lak uspješno posluje već 25 godina.

Nakon školovanja i dugogodišnjeg iskustva, Vlado Štefanac je osnovao samostalni obrt. Počevši od male radionice u Mostanju s dva zaposlena, tvrtka je kontinuirano i stalno rasla tako da su se 2004. godine stvorili uvjeti za otvorenje moderne autolimarske i lakirerske radionice koju smo opremili s vrhunskim aparatima i strojevima za popravak karoserije i lakiranje vozila.

Danas imamo 12 zaposlenih djelatnika a uz osnivača i vlasnika, su se angažirali i ostali članovi obitelji odnosno supruga i sin pa smo zapravo i obiteljska tvrtka.

Kako bismo mogli pružiti potpunu uslugu, zapošljavamo majstore različitih struka, te smo u mogućnosti pružiti sve na jednom mjestu. Godine iskustva i praćenje stalnog tehnološkog napretka naša su glavna prednost, jer u svijetu stalnog tehnološkog napretka, neophodno se je prilagoditi novim tehnologijama i načinu rada.

Uz korektne cijene i vrhunsku uslugu, vršimo popravak autolimarije svih vrsta osobnih vozila, kombija, teretnih vozila, odrađujemo nabavu i ugradnju orginalnih, zamjenskih ili rabljenih auto dijelova po najpovoljnijim cijenama.

Isto tako posjedujemo profesionalnu opremu, a uz popravak autolimarije vršimo i zamjenu vjetrobranskih stakala, varenje plastičnih auto dijelova te profesionalno lakiranje farova.

Surađujemo sa svim osiguravajućim kućama pa stoga popravljamo i kasko štete.

Život današnjeg čovjeka je nezamisliv bez automobila. Osim kao neophodno prijevozno sredstvo za normalno funkcioniranje pojedinca i obitelji, te nesmetano obavljanje svakodnevnih poslova, automobil je i izraz kulture života. Stoga je, u poplavi ponuđača raznih autousluga, izbor pravoga, vrlo važna stvar. To se odnosi i na autolimarije i autolakirnice.

Budući da nam svako vozilo predstavlja nov izazov, naši majstori su razvili odgovarajuće metode za svaki novi posao, primjenjujućui svoje široko znanje o automobilskim konstrukcijama, tehnikama popravka i lakiranja.

I zato ako je Vaše vozilo oštećeno, brigu oko svog metalnog ljubimca prepustite korektnim i vrhunskim majstorima Auto lim laka.

Profesionalnost, stručnost u kombinaciji s fer cijenama, jamac su kvalitetnih i dugoročnih odnosa.